Η ευεργετική επίδραση του BS95 της Emphyton στο βαμβάκι, κατά την έναρξη της ανθοφορίας! | Farmacon

0
428

[ad_1]

Η ευεργετική επίδραση του BS95 της Emphyton στο βαμβάκι, κατά την έναρξη της ανθοφορίας!

Επιδρά στην ελεγχόμενη ανάπτυξη του, προάγοντας την δημιουργία περισσότερων νέων καρποφόρων οργάνων αυξάνοντας τόσο την συγκράτηση τους όσο και το βάρος αυτών!

bs95 12

Nutri ΒS – 95

Το BS-95 είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας φυτικής προέλευσης με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής, με την επίτευξη γρήγορης κυτταροδιαίρεσης και κατ’επέκταση καρποφορίας.

Δεδομένης της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις του άνθους και του καρπιδίου.

Στόχος του προϊόντος είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη του φυτού προωθώντας την αύξηση των καρποφόρων οργάνων, την ομοιομορφία τους, το μέγεθος τους και το βάρος αυτών.

emphyton bambaki4

Ειδικά στο Βαμβάκι, αυξάνει το βάρος των «καρυδιών», αλλά και τον αριθμό αυτών ανά πλάγιο βλαστό. Επίσης, είναι αξιοσημείωτη η πρωίμιση και το ομοιόμορφο άνοιγμα των καρυδιών που επιτυγχάνει!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθέιτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

[ad_2]

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας εδώ