Η CBC BIOGARD® επεκτείνεται στην Ελληνική αγροτική αγορά | Farmacon

0
0


Η CBC BIOGARD® επεκτείνεται στην Ελληνική αγροτική αγορά
Η Ιταλική θυγατρική εταιρεία του ομίλου CBC ( www.global-cbc.com ) άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα από αυτόν τον Οκτώβριο με τη νεοσυσταθείσα θυγατρική της, BIOGARD® Greece ΕΠΕ, με έδρα την Αθήνα.

Η CBC Europe ολοκλήρωσε τη συμφωνία μεταφοράς της δραστηριότητας της πρώην Intrachem Ελλάς Αγροχημικά Μ. ΕΠΕ και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την Ελληνική αγορά προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες διανομής, στην οποία η ιστορική Ελληνική εταιρεία παρείχε για περισσότερα από 40 χρόνια.

Παράλληλα θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την παραγωγική της σχέση με την Anthesis Ltd., ηγετικό παράγοντα στον Ελληνικό τομέα βιο-γεωργίας, για τη διανομή των φερομονών ShinEtsu σε διάφορους τομείς καλλιεργειών.

BIOGARD Europe piatto

Η CBC BIOGARD® σκοπεύει να επεκτείνει το φάσμα των διαθέσιμων προϊόντων στους Έλληνες παραγωγούς, ενδυναμώνοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες με διάφορους πρώτης τάξεως παρασκευαστές και ενισχύοντας τις διαθέσιμες  προτάσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καλλιεργειών και τη Βιολογική γεωργία, εισάγοντας νέα προϊόντα Βιοπροστασίας στους Έλληνες καλλιεργητές.


CBC GROUP 300pxΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας εδώ