Νέα Συνεργασία για Αποκλειστική Διάθεση των προϊόντων της FARMA-CHEM στην Κρήτη & τα Δωδεκάνησα | Farmacon

0
519

[ad_1]

Νέα Συνεργασία για Αποκλειστική Διάθεση των προϊόντων της FARMA-CHEM στην Κρήτη & τα Δωδεκάνησα

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της FARMA-CHEM, η εταιρία εγκαινίασε την 01.01.2019 τη νέα εμπορική συνεργασία της με την επιχείρηση εμπορίας αγροεφοδίων «Δημήτρης Σταθάκης | Γεωπονικό Κέντρο, Γεράνι Χανίων».

Η συνεργασία αφορά την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπείας και διάθεσης του συνόλου των εξειδικευμένων προϊόντων Φυτοπροστασίας & Θρέψης της FARMA-CHEM από το γεωπονικό κατάστημα «Δημήτρης Σταθάκης | Γεωπονικό Κέντρο, Γεράνι Χανίων» για την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Με την εν λόγω συνεργασία, η FARMA-CHEM βελτιστοποιεί όλα εκείνα τα κομμάτια της εφοδιαστικής αλυσίδας που αφορούν την ευκολότερη μεταφορά, την άμεση διαθεσιμότητα, την ταχύτερη παράδοση και τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των γεωτεχνικών αλλά και των παραγωγών των συγκεκριμένων περιοχών. Έτσι οι συνεργάτες μας θα μπορούν να εφοδιάζονται ταχύτερα, αμεσότερα, με μεγαλύτερες ποσότητες όποτε το χρειάζονται. Παράλληλα διατηρούνται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας στα υψηλότερα επίπεδα ενώ παράλληλα προσφέρεται κάθε δυνατή υπηρεσία από τους εξειδικευμένους γεωπόνους – συνεργάτες μας προς τους γεωτεχνικούς και παραγωγούς.

Farmachem RG Logotype 400

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FARMA-CHEM, Βασίλειος Μυλωνάς, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίτευξη της νέας μας συνεργασίας. Ο Δημήτρης Σταθάκης είναι μέλος της οικογένειας της FARMA-CHEM για πάνω από μια δεκαετία. Έχει υπηρετήσει μέχρι στιγμής το ρόλο του ως Τομεάρχης Πωλήσεων με εξαιρετική συνέπεια, συνεχή προσπάθεια και πολύ μεράκι. Μέσα στα χρόνια της συνεργασίας μας, μοιραζόμαστε πάντοτε τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος, φροντίζοντας ανέκαθεν για την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τον Έλληνα παραγωγό. Με τη συμφωνία αυτή θα γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στη συνεργασία μας. Επιδίωξή μας είναι να εδραιώσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά και να διατηρήσουμε τα υψηλότερα standards στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η συνεργασία αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα ισχυρών συνεργασιών που έχει συνάψει τα τελευταία χρόνια η FARMA-CHEM. Είμαι σίγουρος ότι το εγχείρημα αυτό θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα πάει την εταιρία μας ακόμα πιο μπροστά».

1

Εικόνα 1: Ο Πρόεδρος της FARMA-CHEM, κος. Βασίλειος Μυλωνάς σε στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας με τον κο. Δημήτριο Σταθάκη

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FARMA-CHEM, Σωτήριος Μυλωνάς, δήλωσε: « Για εμένα προσωπικά, το σημαντικότερο κριτήριο για την επιλογή των συνεργατών μου, αποτελεί ο χαρακτήρας τους. Με τον Δημήτρη γνωριζόμαστε και συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών και έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι ένα άτομο σεμνό, ακέραιο, τίμιο και πολύ φιλότιμο. Όλα αυτά τα στοιχεία του, με κάνουν να τον εκτιμώ ιδιαίτερα ως άνθρωπο και συνεργάτη και να με καθιστούν βέβαιο για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας. Υποδεχόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό, τη νέα αυτή συνεργασία, η οποία υπηρετεί τόσο τη στρατηγική της εταιρίας μας για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας, όσο και τη βασική μας αρχή για συνεργασία με δυναμικούς ανθρώπους που πρεσβεύουν αξίες εφάμιλλες με τις δικές μας. Η εγγύηση ποιότητας των προϊόντων της FARMA-CHEM, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την υψηλή κατάρτιση των νέων συνεργατών μας, θα αποδώσουν τα μέγιστα στη δημιουργία άμεσων και αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους παραγωγούς των συγκεκριμένων περιοχών. Η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αποτελούν περιοχές στρατηγικής σημασίας για την εμπορική ομάδα της FARMA-CHEM, στις οποίες θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και στόχευση. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στον παραγωγό μια πλήρη σειρά προϊόντων για να καλύψει τις καλλιεργητικές του ανάγκες, είτε αυτές αφορούν το κομμάτι της Φυτοπροστασίας είτε της Εξειδικευμένης Θρέψης.».

2

Εικόνα 2: O Αντιπρόδερος της FARMA-CHEM, κος. Σωτήριος Μυλωνάς με τον κο. Δημήτριο Σταθάκη κατά την υπογραφής της συνεργασίας.

Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης δήλωσε: « Αποτελεί τιμή και ευόδωση της πολυετούς συνεργασίας μου με τους ανθρώπους της FARMA-CHEM η συμφωνία αυτή. Αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς μας επιτυχής πορείας σαν οικογένεια περισσότερο παρά σαν επαγγελματική σχέση. Για τους λόγους αυτούς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δυναμικές καλλιέργειες υψηλής αξίας που αναπτύσσονται από τους παραγωγούς των συγκεκριμένων περιοχών, έχουν αυξημένες απαιτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όπως και οι απειλές στις καλλιέργειες είναι πολλές και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση με αξιόπιστα προϊόντα επέστησαν επιτακτική την ανάγκη τέλεσης της συμφωνίας αυτής. Οι ανάγκες για σωστή Θρέψη είναι ακόμα μεγαλύτερες έτσι ώστε ο σύγχρονος παραγωγός να μπορέσει να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, βάση τεχνικών που συνάδουν με τα υψηλά standards της εφοδιαστικής αλυσίδας και του καταναλωτή. Θεωρώ ότι με αυτή τη συνεργασία θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για όλους. Είμαι μέλος της οικογένειας της FARMA-CHEM εδώ και αρκετά χρόνια και γνωρίζω τις αξίες που πρεσβεύει η Διοίκηση και όλα τα μέλη της. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, το γεγονός πως οι άνθρωποι της εταιρίας με εμπιστεύονται για να πάμε τη συνεργασία μας σε άλλο επίπεδο. Οι ευθύνες είναι αυξημένες και μας περιμένει πολλή δουλεία και τρέξιμο πάντα με οδηγό το φιλότιμο και την συνείδηση προς αμοιβαίο όφελος όλης της αλυσίδας παραγωγής. Τα ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα της FARMA-CHEM, καθώς και η βεβαιότητα πως θα έχω την απαραίτητη υποστήριξη από όλα τα τμήματα της εταιρίας, με κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξο και σίγουρο για αυτή την επιλογή.

3

Εικόνα 3: Ο Δημήτρης Σταθάκης και οι Γεωπόνοι – Συνεργάτες του, έξω από το γεωπονικό κατάστημα του στο Γεράνι, Χανίων.

Λίγα Λόγια για το Συνεργάτη:

Η επιχείρηση εμπορίας αγροεφοδίων «Δημήτρης Σταθάκης | Γεωπονικό Κέντρο, Γεράνι Χανίων» λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια. Απασχολεί έμπειρο επιστημονικό προσωπικό αποτελούμενο από τρεις γεωπόνους με μακροχρόνια εμπειρία στη Φυτοπροστασία και στην Εξειδικευμένη Θρέψη των καλλιεργειών. Κύριο μέλημα αποτελεί η συνεχής και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, με καθημερινές επισκέψεις στις καλλιέργειες και διατήρηση ημερολογίου αγρού. Εφαρμόζοντας το αξίωμα του, οι Γεωπόνοι μας είναι συνεχώς δίπλα στον παραγωγό αναζητώντας μαζί του τον αρμονικότερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο καλλιέργειας της γης του, με τελικό σκοπό και στόχο την αειφορία αυτής και την προσωπική εξέλιξη του ίδιου.

4

Το γεωπονικό κατάστημα «Δημήτρης Σταθάκης | Γεωπονικό Κέντρο”, βρίσκεται στο Γεράνι, Χανίων.

Υπεύθυνοι:
Δημήτρης Σταθάκης
 | Γεωπόνος – Τηλέφωνο: 2821061312 , Κινητό: 6979790965
Γιάννης Δερμιτζάκης | Γεωπόνος – Κινητό: 6978940880                      
Λεβεντάκης Χρήστος / Γεωπόνος – κινητό: 6972092129

Email: esetaihmar2000@yahoo.gr , geoponiko.17@gmail.com


  Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, επισκεφθείτε το επίσημο site της FARMA-CHEM 

Farmachem RG Logotype 400

[ad_2]

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας εδώ