«Αγαπάµε το Μήλο» Δυναµική Κοινότητα µε Κοινό Στόχο την Ενεργοποίηση Ενός Εµπορικού Σήµατος Ποιότητας και την Πρωτοπορία στο Marketing | Agravia

0
381


Agravia

«Αγαπάµε το Μήλο» Δυναµική Κοινότητα µε Κοινό Στόχο την Ενεργοποίηση Ενός Εµπορικού Σήµατος Ποιότητας και την Πρωτοπορία στο Marketing

Έµπνευση –  Όραµα – Κοινός Στόχος

Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά της επιτυχημένης ιστορίας «WeLoveApple». Πρόκειται για μια πραγματικά ενεργή κοινότητα παραγωγών, μελετητών, εμπειρογνωμόνων, επιστημόνων, οργανισμών, εταιρειών και επιχειρηματιών στην καλλιέργεια της μηλιάς, που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και επικεντρώνονται σε έναν κοινό στόχο, να δημιουργήσουν μία «ετικέτα» της τοπικής παραγωγής μήλου στον Νομό Πέλλας.

«Αγαπάμε το Μήλο» είναι το μεγαλύτερο project της καλλιέργειας του μήλου που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και υλοποιείται σε μία από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες περιοχές για το μήλο στην Ελλάδα, την Πέλλα.

Tο project είναι ένα πλέγμα δράσεων ερευνητικού & τεχνικού χαρακτήρα, με σκοπό τη μεγαλύτερη ανάπτυξη και ανάδειξη της καλλιέργειας της μηλιάς μέσα από τη σωστή συμβουλευτική και θρέψη.

We-Love-Apple-Logo

Η ετικέτα «WeLoveApple» θα συνοδεύει τους καρπούς τους και θα συµβάλλει
στην αναγνώριση µιας ταυτότητας υψηλής προστιθέµενης αξίας στα παραγόµενα µήλα.

Βασικός σκοπός του project είναι η αποτύπωση του καλλιεργητικού χάρτη της καλλιέργειας του μήλου στον Νομό Πέλλας με τη μεγαλύτερη συλλογή δειγμάτων εδάφους, φύλλων και νερού άρδευσης που έγινε ποτέ στον νομό. Μετά το πέρας των δράσεων, θα προταθεί ένα πρόγραμμα θρέψης & λίπανσης, που θα στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων του κάθε οπωρώνα ξεχωριστά και στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της καλλιέργειας.

banner-we-love-cherry-consulting
Αγαπάµε το Μήλο

Tο project «We Love Apple» περιλαμβάνει διάφορες δράσεις που υλοποιούνται από τη γνωστή εταιρεία λιπασμάτων HAIFA, την εταιρεία γεωργικών εφοδίων NOVAGREEN, διανομέα της HAIFA στη Βόρεια Ελλάδα, την INNOGEN, εταιρεία εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης που δραστηριοποιείται σε όλα τα Βαλκάνια, και την i-CON.SHARE, συμβουλευτική εταιρεία αγρονομικής γνώσης, με πλούσια δράση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το τεχνικό τμήμα της NOVAGREEN και η ομάδα συμβούλων της i-CON.SHARE παρέχουν υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιέργειας, ώστε να παραχθεί προϊόν άριστης ποιότητας.

Η HAIFA, ως βασικός συντελεστής και συμμέτοχος της επιτυχημένης ιστορίας «WeLoveApple», είναι περήφανη που πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην κοινότητα αυτή, έως ότου η θρέψη «WeLoveApple» ενσωματωθεί σε ένα εμπορικό και αναγνωρίσιμο σήμα εγγυημένου πρωτοκόλλου ποιότητας.

Η επιτυχία, όµως, ανήκει κυρίως στη συνεισφορά
των ανθρώπων της κοινότητας «WeLoveApple»!

Καλλιεργούμε μαζί και στεκόμαστε δίπλα στον παραγωγό!

Αυτό το άρθρο είναι από «Αγαπάµε το Μήλο» Δυναµική Κοινότητα µε Κοινό Στόχο την Ενεργοποίηση Ενός Εµπορικού Σήµατος Ποιότητας και την Πρωτοπορία στο Marketing και γράφτηκε από Admin

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Agravia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ