Η FMC Ελλάς εγκαινίασε τα νέα γραφεία της! | Farmacon

0
1497

Η FMC Ελλάς εγκαινίασε τα νέα γραφεία της!

Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου και ιδιαίτερα επιτυχημένου χρόνου παρουσίας της στην Ελληνική αγορά φυτοπροστατευτικών, η FMC Ελλάς εγκαινίασε τα νέα της γραφεία, τα οποία στεγάζονται σ’ ένα υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο στην Λ. Συγγρού 348, με μια πολύ όμορφη τελετή.

Κατά την διάρκεια της, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους μοντέρνους χώρους των γραφείων, να διαπιστώσουν από κοντά την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους και να συζητήσουν με τους υπαλλήλους της εταιρείας.

IMG 20181214 113031

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Διοκαράντος, έλαβε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Tον Νοέμβριο 2017 υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ των εταιρειών FMC – DuPont, με την οποία το σημαντικότερο τμήμα του χαρτοφυλακίου Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων της DuPont όπως επίσης και το ερευνητικό της κομμάτι, πέρασε στα χέρια της FMC.

Έτσι η FMC, έχοντας ήδη εξαγοράσει από το 2015  την Cheminova A/S, γίνεται η 5η μεγαλύτερη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των Φυτοπροστατευτικών με ισχυρή γκάμα προϊόντων και βαθιά έρευνα.

Σαν φυσικό επακόλουθο ήταν η δημιουργία μιας πλήρους οργάνωσης στην Ελλάδα, της FMC  Ελλάς, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της επίσης την 1η Νοεμβρίου 2017.

IMG 20181214 114140

Έκλεισε λοιπόν αισίως ο πρώτος χρόνος στη διάρκεια του οποίου πετύχαμε αρκετά. Αν θέλουμε επιγραμματικά, μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

  1. Ιδρύσαμε από το μηδέν μια νέα εταιρία, μια νέα νομική οντότητα
  1. Συστηθήκαμε με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά και μπορώ να πω καταξιωθήκαμε αν λάβουμε υπόψη όχι μόνο την ανταπόκριση από το δίκτυο αλλά και τα πολύ καλά αποτελέσματα, με μια ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων με διψήφιο αριθμό.
  1. Συμπληρώσαμε την ομάδα με ικανούς και έμπειρους συνεργάτες, έτοιμους να δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή.
  1. Μετεγκατασταθήκαμε σε νέo κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του προσωπικού, είναι λειτουργικό και ευχάριστος αλλά και ανταποκρίνεται στα αυστηρά κριτήρια ασφάλειας της FMC.

Τα γραφεία αυτά, παράλληλα αποτελούν και ένα συμβολικό ορόσημο, σηματοδοτώντας τη δέσμευσή μας για ανάπτυξη στην Ελλάδα.

IMG 20181214 112819

IMG 20181214 112850

Πιο συγκεκριμένα σκοπός της νέας αυτής εταιρείας και αυτό που προσπαθούμε εδώ και ένα χρόνο και νομίζω το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, είναι:

  1. Να καταξιωθεί στην ελληνική αγορά φυτοπροστατευτικών ως μια καινοτόμος εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει λύσεις στον αγρότη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Με μια βαθιά έρευνα δημιουργίας νέων πρωτοποριακών μορίων, πιο αποτελεσματικών, πιο ασφαλών για το χρήστη, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αισιοδοξούμε ότι οδηγούμε το δρόμο της γεωργίας καθώς ετοιμάζουμε το επόμενο μεγάλο βήμα στην πορεία μας προς την κορυφή της τεχνολογίας.
  1. να διεκδικήσει μερίδιο στην ελληνική αγορά φυτοπροστατευτικών με προσήλωση στην κάλυψη των αναγκών του Έλληνα παραγωγού.
  1. Να συνεχίσει και βελτιώσει την καταξιωμένη υπηρεσία Evalio® AgroSystems προς τον Έλληνα παραγωγό, καθώς και να αναπτύξει μια σειρά από επιπρόσθετες ανάλογες ψηφιακές εφαρμογές
  1. Ταυτόχρονα, η νέα οργάνωση φιλοδοξεί να εισέλθει και στο χώρο της εξειδικευμένης θρέψης με μία ολοκληρωμένη γκάμα διατροφικών προϊόντων και βιοδιεγερτών, αποτέλεσμα της ενδογενούς έρευνας και παραγωγής της εταιρείας Headland Agrochemicals Ηνωμένου Βασιλείου η οποία έχει και αυτή εξαγοραστεί από την FMC.
  1. Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, μία σειρά μοντέρνων βιολογικών σκευασμάτων θα πλαισιώσουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια προώθησης μιας πιο ασφαλούς φυτοπροστασίας

IMG 20181214 095708

Και όλα αυτά έχοντας σαν πρώτο μέλημα τις αξίες της νέας εταιρείας στα πλαίσια του τετράπτυχου:

Ασφάλεια – Ήθος – Αειφορία – Σεβασμός στον άνθρωπο.


RED SOLID

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ