Καταπολεμήστε την Tuta Absoluta με τις καινοτόμες & αποτελεσματικές λύσεις της Anthesis | Farmacon

0
519

Καταπολεμήστε την Tuta Absoluta με τις καινοτόμες & αποτελεσματικές λύσεις της Anthesis

Βρισκόμαστε στην περίοδο όπου έχει ολοκληρωθεί η φύτευση της τομάτας θερμοκηπίου σε κάποιες περιοχές ενώ σε άλλες η φύτευση βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεκινήσει από τώρα η καταπολέμηση της Tuta absoluta.

Η μέθοδος Παρεμπόδισης Σύζευξης αποτελεί καινοτόμα λύση στον έλεγχο αυτού του καταστρεπτικού εχθρού από τα πρώτα στάδια.

Το Isonet®T μειώνει τον πληθυσμό του εντόμου, περιορίζει την απώλεια παραγωγής και ταυτόχρονα δίνει λύση στο πρόβλημα της υπολειμματικότητας των διαφόρων χημικών ουσιών. Με την τοποθέτηση των διαχυτήρων εντός του θερμοκηπίου, επιτυγχάνεται η σταδιακή μείωση της αναπαραγωγικής δυνατότητας του εντόμου και κατ’ επέκταση του επιπέδου ζημιάς στην καλλιέργεια τομάτας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν:

packages both Isonet T 600x702

ISONET T

Με την πρόσφατη έγκριση του προϊόντος  ISOΝET Τ, (Αρ.Αδ. 9066 – 13/04/2017 ), η εταιρεία ANTHESIS ΕΠΕ εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα των προϊόντων της με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια της τομάτας και έρχεται να δώσει λύση στο επιτακτικό πρόβλημα του εντόμου Tuta absoluta .

Η φιλοσοφία δράσης του προϊόντος βασίζεται στη Μέθοδο Παρεμπόδισης Σύζευξης (Mating Disruption) κατά την οποία δημιουργείται υψηλή συγκέντρωση τεχνητής φερομόνης στο περιβάλλον και η λανθάνουσα οσμή φερομόνης αποσπά ή παρεμποδίζει τα ακμαία αρσενικά να εντοπίσουν τα θηλυκά. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν επιτυγχάνεται η σύζευξη μεταξύ θηλυκών και αρσενικών λεπιδοπτέρων, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της αναπαραγωγικής δυνατότητας του εντόμου και κατ’ επέκταση του επιπέδου ζημιάς στην καλλιέργεια.

Το Isonet® T αποτελείται από διαχυτήρες ελεγχόμενης αποδέσμευσης συνθετικών φερομονών και στα θερμοκήπια που εφαρμόζεται, τοποθετείται στα σύρματα στήριξης της καλλιέργειεας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ISONET T

✔ Συμβατό με τα ωφέλιμα έντομα

✔ Χρήση σε βιολογική καλλιέργεια

✔ Μηδενικά υπολείμματα (MRL’s)

✔ Μηδέν μέρες συγκομιδής (PHI)

✔ Συνδυάζεται με βιολογικές και συμβατικές μεθόδους καταπολέμηση

✔ Δεν αναπτύσσεται ανθεκτικότητα από τον εχθρό στόχο

 

ΕΤΙΚΕΤΑ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ISONET σελ.1

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ISONET σελ.2ΦΥΛΛΑΔΙΟ ISONET σελ.2

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ