Νέες Επενδύσεις για τη FARMA-CHEM | Farmacon

0
412

[ad_1]

Νέες Επενδύσεις για τη FARMA-CHEM

Η FARMA-CHEM, εφαρμόζοντας μια συνεπή στρατηγική εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας, προχωρά σε νέες σημαντικές επενδύσεις που ξεπερνούν το 1 εκατ. Ευρώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Οι επενδύσεις αφορούν:

► την κατασκευή νέας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής υγρών και κόνεων,

► την κατασκευή νέας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής κρυσταλλικών λιπασμάτων,

► τον εκσυγχρονισμό και αναδιάταξη των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής,

► την εισαγωγή εξειδικευμένων, υπερσύγχρονων, υψηλής απόδοσης συστημάτων αυτοματισμού – συλλογής – αποθήκευσης σε όλες τις αποθήκες,

► την κατασκευή νέων χώρων εστίασης, αποδυτηρίων και μπάνιων.

Η λειτουργία της νέας γραμμής παραγωγής θα δημιουργήσει νέες προοπτικές  ανάπτυξης για την εταιρία, αυξάνοντας την παραγωγικότητα της κατά 20-30%.  Τα επιχειρησιακά οφέλη και οι δυνατότητες που θα προκύψουν από την επένδυση θα επιτρέψουν στην FARMA-CHEM να διατηρήσει την ηγετική θέση της στην εγχώρια αγορά αγροχημικών και λιπασμάτων, να ενισχύσει μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη της μέσω των εξαγωγών και να εξασφαλίσει νέες θέσεις εργασίας σε νέους ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων. Οι νέες γραμμές παραγωγής θα είναι σε θέση να λειτουργούν σε πλήρεις ρυθμούς στο δεύτερο μισό του 2019.

Οι νέες γραμμές παραγωγής της FARMA-CHEM, δίνουν σημαντική ώθηση στην εγχώρια δραστηριότητα της εταιρίας ενώ την ίδια στιγμή ανοίγουν προοπτικές για μεγαλύτερη αύξηση των εξαγωγών τα επόμενα χρόνια και ενισχύουν το εξωστρεφές προφίλ της.  Σημειωτέων ότι η εταιρεία έχει ήδη διευρύνει την εμπορική της δραστηριότητα όχι µόνο στις Βαλκανικές χώρες, αλλά και σε Κύπρο, Λίβανο, Αίγυπτο, Τυνησία, Ισραήλ, Λιβύη κ.ά.

Επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της FARMA-CHEM SA αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική επένδυση της Διοίκησης.  Αυτό άλλωστε φαίνεται από τη σημαντική αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού της FARMA-CHEM SA τα τελευταία χρόνια.

 «Μέσα στην κρίση, η εταιρεία μας μεγάλωσε, μέσα στην κρίση αυξήθηκαν οι κύκλοι εργασιών μας, και συνεχίζουμε να κάνουμε προσλήψεις που αφορούν όλες τις ειδικότητες, χάρη στις πρότερες επενδύσεις και στην οργανόγραμμα που είχαμε κάνει. Για εμένα η σημαντικότερη επένδυση από όλες είναι αυτή που γίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Μαζί,  μοιραζόμαστε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους μας, μένοντας πιστοί στις αξίες μιας εταιρείας που όσο δυναμικά και αν αναπτύσσεται, διατηρεί  πάντα τα “οικογενειακά” χαρακτηριστικά της, σημειώνει ο αντιπρόεδρος της FARMA-CHEM κος. Σωτήριος Μυλωνάς.


 Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, επισκεφθείτε το επίσημο site της FARMA-CHEM 

Farmachem RG Logotype

 

[ad_2]

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι η Farmacon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ